Dodatna parkirališta u svakom kvartu, parkirna mjesta

Dodatna parkirališta u svakom kvartu, parkirna mjesta

Nedostatak uređenih parkirnih mjesta, kako za građane grada Pule, tako i turiste za vrijeme turističke sezone.

Points

Voljala bih kad bi se u kvartovima koji nisu još izgrađeni do kraja, neke površine organizirale kao dadatna parkirna mjesta, jest da je po novome u svakom projektu gradnje novih kuća, stambenih zgrada da po stanu ide dva parkirna mjesta, ali prije su večinom svi mislili samo na sebe, izgradili kuću sa vrtom, sa garažom i možda jednim do dva parkirna mjesta, pa se parkiraju na ulicu. Puli definitivno fali parkirnih mjesta!!

Podržavam ideju o planiranju prostora na način da se izgrade dodatna parkirališta i parkirne kuće ukoliko bi te aktivnosti pratila ZABRANA PARKIRANJA NA SVIM CESTAMA. Da ne govorim o parkiranju po nogostupu! Pretvaranjem ulica u jednosmjerne treba omogućiti bolju prohodnost javnog prijevoza (gradskih buseva), ali umjesto parkiranja na kolniku treba dobivenu traku iskoristiti za izgradnju ŠIROKIH NOGOSTUPA za kretanje kako dobro tako i slabije pokretnih pješaka te za BICIKLISTIČKE STAZE.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information