Urediti boćalište i košarkaško igralište u Valmadama

Urediti boćalište i košarkaško igralište u Valmadama

U Valmadama postoji mjesto na kojem je započeta izgradnja boćališta, ali ni nakon 7 godina nije dovršena. U međuvremenu je to postao prostor u kojem ima puno razbijenih boca i smeća, a nalazi se uz dječije igralište. Boćalište bi se odlično nadovezalo na postojeće igralište te bi to bio spoj druženja ososba starije životine dobi, djece i mladih.

Points

Momci igraju košarku nekoliko puta na tjedan na razbijenim koševima i pokidanim mrežicama, crte na igralištu su izblijedile tijekom godina, trica je napravljena po zastarjelim europskim standardima, boćalište je oronulo i puno kamenja. Uređenje igališta i boćališta bi podigli Valmade i postalo bi ugledno mjesto za građanine grada Pule.lp

Dheca imaju pravo imat ljepo djetinjstvo i uzivat u njemu a to nemogu na razjebanom igralistu

Nogometno igraliste godinama je neogradjeno i bez rasvjete. Uz sam teren prolazi cesta na kojoj neprestano prolaze auti, smatram da bi barem taj dio trebao biti ogradjen jer u Valmadama svaka druga kuca/stan ima najmanje jedno dijete. Na kraju krajeva, stariji Valmadezi uz Vasu financijsku potporu mogli bi sami sve to izrealizirati kao i prije desetak godina.

Važno je osigurati što više mjesta za aktivno provođenje slobodnog vremena i boravka na otvorenom za sve generacije. U ovom kvartu nedostaje takvih sadržaja.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information