Sport koji se ne zove "Nogomet"

Sport koji se ne zove "Nogomet"

S obzirom da naslov ideje, sport kojim se ja bavim, očito nije naveden. Samim time želio bih samo naglasiti, odnosno ukazati na probleme financiranja i poticanja ostalih sportova koji se ne zovu tako "velikim imenom". Sredstva namijenjena razvoju ostalih sportova, možda bi mogla više pridonijeti razvoju društva, a posebice mlađih naraštaja koji sebe ne vide kao "vrhunske nogometaše". Pritom ne guram svoj sport na prvo mjesto, nego sve one koji krpaju kraj s krajem i jedva opstaju.

Points

- poticanje malđih naraštaja na bavljenje sportom koji nije "nogomet" - podizanje svijesti o ostalim sportovima - postizanje boljih rezultata - podizanje same kvalitete sporta - podizanje uvjeta u kojima se pojedini sport odvija

Obavijest administratora: Ideja je premještena iz kategorije "Ostale ideje" u kategoriju "Ideje za bolji grad". Hvala na doprinosu!

mislim da bi bilo dobro znati o kojim se sve sportovima radi i što im to sve treba zbog toga da bi se mogla detektirati stvarna potreba i eventualno, pronaći njeno mjesto u proračunu. priča mi svakako zvuči jako poznato, iskusila sam je na vlastitoj koži davnih dana - karate npr. je tako prolazio jer jednostavno nije nogomet! :)

Istomišljenici slobodno ostavite zapis :)

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information